Hypnosetherapie

 

Wat is hypnose?

Als je in hypnose bent, ben je in een diepe vorm van mentale en fysieke ontspanning. Je bent NIET in slaap en je blijft bij je volle bewustzijn. Hierdoor zeg of doe je nooit iets tegen je eigen wil in. Bij showhypnose daarentegen kiezen mensen er echter voor om op een podium allerlei gekke dingen te doen. Dit maakt het verschil met therapie.

Omdat je dus tijdens de hypnosesessie zo ontspannen bent, wordt je kritisch denken omzeild en ben je bijzonder vatbaar voor de positieve suggesties die door de therapeut worden aangereikt. Want alles waar jij mee kampt zit in je onderbewustzijn verankerd.  Dit onderbewustzijn wordt als het ware "gereset" naar een postivieve gedrags-of mentaliteitsverandering.

Het krachtige aan hypnose is dat het probleem direct  aan de kiem in het onderbewustzijn wordt aangepakt en daardoor efficient kan worden opgelost.

 

Hypnose is het ideaal middel om mentale problemen en vervelende gewoontes bij de wortel aan te pakken. Het is 100% veilig en doeltreffend.

 

Behandelingen

Gedragsveranderingen.

Hypnose wordt met succes gebruikt in de behandeling van roken, overmatig drinken, drugs, gewichtsverlies, slapeloosheid, bedplassen..

Angsten. Paniekaanvallen, pleinvrees, vliegangst, angst voor dieren, smetvrees,...

Omgaan met stress

Pijnbestrijding

Meer zelfvertrouwen, egoversterkend

Vermoeidheid, burn-out en depressie

Versterken van concentratie

Rouw en verlies

Aanleren zelfhypnose 

..............

 

Heb je nog vragen over hypnose of wil je een afspraak maken?

Contacteer ons vrijblijvend .